Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хлопець з Рівненщини у складі відомого гурту прийшов на конкурс, щоб розповісти проблему кобзарського коледжу (ВІДЕО)

Гурт "Шпилясті кобзарі"

Рівне 1

Хлопець з Рівненщини у складі відомого гурту прийшов на конкурс, щоб розповісти проблему кобзарського коледжу (ВІДЕО)

У складі музичного гурту "Шпилясті кобзарі" уродженець Рівненщини зумів розвернути крісла тренерів музичного проекту "Голос країни"

Гурт "Шпилясті кобзарі" заснований у 2010 році. Вони виконують кавер-версії світових та українських хітів. "Бандура - це круто! - переконані юнаки.

- У країні, де бандура є маркером ідентичності, це нонсенс, що такий навчальний заклад закривають. Ми прийшли, щоб привернути увагу до цієї проблеми, щоб цей заклад продовжував існувати, - розповіли музиканти.

Юрій Миронець з Костопільщини входить до складу українського музичного колективу  "Шпилясті кобзарі". Хлопці навчають у Стрітівському кобзарському коледжі, який під загрозою закриття.

- У країні, де банадура є маркером ідентичності, це нонсенс, що цей заклад закривають. Ми прийшли, щоб привернути увагу до цієї проблеми, щоб цей заклад продовжував існувати, - розповіли музиканти.

П’ятеро молодих бандуристів-співаків заспівали  відомий у світі український «Щедрик» у власній обробці. Обрали ж хлопці в якості тренера Потапа, щоб спробувіати бандуру у сучасних стилях.

 

 

Telegram Channel