Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Учні Маневицької музшколи привезли нагороди з Міжнародного фестивалю-конкурсу «Соняшник»

Журі високо оцінило майстерність, артистизм та сценічну культуру юних маневичан.

Маневицька ДМШ

Учні Маневицької музшколи привезли нагороди з Міжнародного фестивалю-конкурсу «Соняшник»

Захід відбувся 27 січня у Києві за підтримки міністерства культури України та Міжнародного благодійного фонду «Соняшник»

Журі, до складу якого увійшли провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сфері музичного мистецтва, хореографії, шоу-бізнесу, видатні діячі культури та мистецтв України, представники преси та телебачення, високо оцінили рівень виконавської майстерності, артистизм та сценічну культуру вихованців Маневицької дитячої музичної школи, повідомляється на сторінці закладу у Фейсбуці.

Гран-прі фестивалю-конкурсу присуджено бандуристці Вікторії Михалевській (викладач Ольга Ясюк), для якої це вже не перша перемога, та дуету кларнетистів Марка Клеця та Богдана Совгутя (викладач Олег Горайчук).

 

Шестеро учнів школи посіли І місце: бандуристи Софія Федорович (викладач Ліна Марич) та Каріна Савчук (викладач Ольга Ясюк), скрипаль Роман Дяк (викладач Наталія Бугайчук), флейтистка Юлія Черевко (викладач Олексій Вергун), трубач Сергій Клець та кларнетист Богдан Совгуть (викладач Олег Горайчук), а також квінтет скрипалів "Ad Libitum" (керівник Ірина Кондратюк).

Гран-прі фестивалю-конкурсу присуджено бандуристці Вікторії Михалевській , та дуету кларнетистів Марка Клеця та Богдана Совгутя.

Скрипалька Ліана Коснюк (викладач Ірина Кондратюк) та піаністка Каріна Тарасюк (викладач Руслана Козак) вибороли почесні ІІ місця в своїх номінаціях. Окремо варто відмітити високопрофесійну роботу концертмейстерів Людмили Музичук та Олени Кедик.

 

Колектив Маневицької ДМШ висловлює особливу вдячність начальнику відділу культури та туризму Маневицької райдержадміністрації Ігорю Дерлюку за підтримку, розуміння, можливість поїхати до столиці на мистецьке змагання міжнародного рівня та всебічне сприяння розвитку дитячої творчості в сфері музики.

Telegram Channel