Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Герой України Василь Тарасюк побував у Волинському краєзнавчому музеї

Василя зацікавили музейні експонати про сучасну війну.

facebook.com/volynkraymus.at.ua

Герой України Василь Тарасюк побував у Волинському краєзнавчому музеї

Василь Тарасюк – наш земляк, адже народився в селищі Заболоття Ратнівського району Волинської області

Був вихованцем Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, інформує Волинський краєзнавчий музей на своїй сторінці у Фейсбук. У 2016 р. закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного і одразу відправився на фронт. Проходив службу у 72-й механізованій бригаді. У боях з ворогом не одноразово виявляв мужність, був декілька разів серйозно поранений, але повертався в стрій.

Василь Тарасюк із своїм позивним «Тайфун» став для ворога справжнім нищівним ураганом. 24 серпня 2017 р. Президент України Петро Порошенко особисто вручив Василю Тарасюку золоту зірку Героя України.

Виконувач обов’язків директора Анатолій Силюк привітав нашого визначного земляка у стінах музею, а провідний науковий співробітник Богдан Зек провів для нього екскурсію.  

Виконувач обов’язків директора Анатолій Силюк привітав нашого визначного земляка у стінах музею, а провідний науковий співробітник Богдан Зек провів для нього екскурсію. Василь Тарасюк ознайомився із експозицією та виставками «Врятовано для України», «Герої не вмирають», «Пам’ятай, Україно, героїв своїх». Подарунком для героя стала книга Богдана Зека про історію Луцька.

Нагадуємо. Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «НАШІ ЗАХИСНИКИ», метою якого є збір експонатів про АТО і ООС, а також популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету та територіальної цілісності України. Запрошуємо до співпраці усіх небайдужих.

Анатолій Силюк, Богдан Зек та Василь Тарасюк під час зустрічі.
Анатолій Силюк, Богдан Зек та Василь Тарасюк під час зустрічі.

 

Telegram Channel