Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку затримали серійного квартирного злодія

У правопорушника вилучили викрадені із квартир речі, зокрема, ювелірні вироби та гроші, а також різноманітні пристрої для відкриття та пошкодження замків.

Національна поліція.

У Луцьку затримали серійного квартирного злодія

Оперативники управління карного розшуку поліції Волині у співпраці із співробітниками кримінальної поліції Луцького відділу поліції та патрульними поліцейськими затримали жителя сусідньої Львівської області, котрого обґрунтовано підозрюють у вчиненні квартирних крадіжок

Зловмиснику слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

До вчинення квартирних крадіжок причетний раніше судимий 33-річний житель міста Червоноград сусідньої Львівської області.

У п’ятницю до поліції від жителів міста надійшло дві заяви щодо вчинення квартирних крадіжок. Невідомі, пошкодили замки у квартирах на вулиці Кравчука і Привокзальна, та викрали з помешкань цінні речі й гроші. Сума завданих громадянам матеріальних збитків становить понад 70 тис. грн

За гарячими слідами оперативники встановили, що до вчинення квартирних крадіжок причетний раніше судимий 33-річний житель міста Червоноград сусідньої Львівської області. Автомобіль «Škoda Octavia RS», на якому пересувався зловмисник, патрульні зупинили на вулиці Львівський, оперативники затримали правопорушника.

«У правопорушника вилучили викрадені із квартир речі, зокрема, ювелірні вироби та гроші, а також різноманітні пристрої для відкриття та пошкодження замків. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку поєднану із проникненням у житло. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Досудове розслідування триває.

 

 

Telegram Channel