Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Директором Рожищенської районної дитячої музичної школи обрали Юрія Сосовського

Конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу Юрія Сосовського.

Скрін з відео

Директором Рожищенської районної дитячої музичної школи обрали Юрія Сосовського

Відбулося засідання комісії з проведення конкурсного добору

Учора у Рожищенській районній раді відбулись перше та друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Рожищенської районної дитячої музичної школи, повідомляє районна рада.

Під час засідань було розглянуто документи,  подані кандидатами на посаду директора даного закладу культури, а також проведено співбесіду та заслухано публічні презентації проектів програм розвитку установи з кандидатами, які були  допущені до участі у конкурсному доборі. Так, свої презентації представили: Юрій Олександрович Сосовський  та Ірина Степанівна Сіробаба.

Було прийняте рішення: визнати переможцем конкурсного добору на посаду директора Рожищенської районної дитячої музичної школи Сосовського Юрія Олександровича. 

Після обговорення, презентованих  кандидатами програм розвитку установи, конкурсною комісією з проведення конкурсного добору на посаду директора Рожищенської районної дитячої музичної школи за результатами відкритого голосування було прийняте рішення: визнати переможцем конкурсного добору на посаду директора Рожищенської районної дитячої музичної школи Сосовського Юрія Олександровича.

Відеозапис першого засідання:

Віеозапис другого засідання:

 

Telegram Channel