Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
18-річний грабіжник у Рівному тероризував дітей

За вчинене рівнянину загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

houstondwi/Photos mp Flickr

18-річний грабіжник у Рівному тероризував дітей

Тиждень тому зловмисник шляхом обману заволодів мобільним знайомого, а вчора, четвертого лютого, близько 22 години на вулиці Словацького обласного центру пограбував малолітнього

Крім того, зловмисник підозрюється у ще двох злочинах і перебуває на лаві підсудних за крадіжку. 

Двоє товаришів, 13-ти та 12-річні жителі Рівного, поверталися із тренувань додому, коли на вулиці шляхом ривка невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном молодшого.

Деякий час на вулиці Гетьмана Сагайдачного поліцейські впіймали грабіжника та викликали слідчо-оперативну групу. При ньому слідчі виявили крадений телефон.

На місце події одразу прибув екіпаж роти поліції особливого призначення, яким хлопці описали зловмисника. І вже через деякий час на вулиці Гетьмана Сагайдачного поліцейські впіймали грабіжника та викликали слідчо-оперативну групу. При ньому слідчі виявили крадений телефон.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Як з’ясувалося, відносно нього нині триває досудове розслідування за двома фактами крадіжок та шахрайства, скоєних у Рівному, а ще одне кримінальне провадження розглядається у суді. Вирішується питання про повідомлення парубку про підозру у вчиненні чергового злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel