Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Катастрофа у Камінь-Каширському районі: із 30 тисяч податки сплачує лише 6 тисяч

 Валерій Должков переконаний, що найбільшою проблемою для наповнення є нелегальна підприємницька діяльність в районі.

Фото із сайту Ірини Констанкевич.

Волинь-нова

Катастрофа у Камінь-Каширському районі: із 30 тисяч податки сплачує лише 6 тисяч

До Камінь-Каширського районного управління Пенсійного фонду України два роки тому увійшли Маневицький та Любешівський райони

Народний депутат Ірина Констанкевич поцікавилась як вплинула реорганізація на надання послуг та яка ситуація з наповненням пенсійного фонду, йдеться на сайті народної обраниці.

Начальник Камінь-Каширського пенсійного фонду Валерій Должков переконаний, що найбільшою проблемою для наповнення є нелегальна підприємницька діяльність в районі: зарплати в конвертах, несплата податків нелегальними підприємцями.

«Ми як об’єднане управління трьох районів виплачуємо сьогодні 80 мільйонів 600 тисяч гривень пенсій, а зі сплачених податків отримуємо 28 відсотків від потреби»

«Ми як об’єднане управління трьох районів виплачуємо сьогодні 80 мільйонів 600 тисяч гривень пенсій, а зі сплачених податків отримуємо 28 відсотків від потреби», - наголошує чиновник. У Камінь-Каширському районі із 30 тисяч людей працездатного віку офіційно працюючих і тих, хто платить податки, лише 6 тисяч. «Коли ми отримали інформацію із бази фіскальної служби, то виявилось, що у нас більше 6 мільйонів боргу по об’єднаному управлінню», - наголошує Валерій Должков.

Telegram Channel