Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дев’ятикласник з Боратина успішно виступив на олімпіаді з інформатики

Вітаємо Андрія! Бажаємо нових наукових здобутків і перемог, креативних ідей та натхнення.

Боратинська сільська рада

Дев’ятикласник з Боратина успішно виступив на олімпіаді з інформатики

Андрій Деркач зайняв третє місце на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

Кращих програмістів та айтішників Волині серед школярів визначали у Луцькому педагогічному коледжі. Інтелектуальні змагання відбувались у два тури, за право називатися найкращим знавцем інформатики змагались школярі з усієї області.

Андрій успішно виконав завдання і показав високий результат з-поміж двох десятків учасників. Варто зазначити, що олімпіада з інформатики передбачає не роботу у середовищі Microsoft Office, а розв’язання задач мовою програмування.

«Мене надзвичайно захоплює та цікавить інформатика.  Для багатьох це лише ігри на комп’ютері та соцмережі, однак я вважаю, що за інформаційними технологіями – майбутнє, – ділиться міркуваннями школяр. – Звичайно, щоб досягнути результатів потрібно працювати. Із впевненістю можу сказати, що найважливіше – це ретельна підготовка та практичні навички».

Андрій успішно виконав завдання і показав високий результат з-поміж двох десятків учасників.

Для Андрія це вже не перша олімпіада обласного рівня у цьому навчальному році. Школяр також є переможцем районних олімпіад з математики та інформаційних технологій. Не зважаючи на таку зайнятість, хлопець вміло поєднує навчання і спорт – займається туризмом.

Вітаємо Андрія! Бажаємо нових наукових здобутків і перемог, креативних ідей та натхнення.

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel