Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Президент нагородив дружину волинського Героя Майдану та священика, який врятував Євромайдан

Герої Майдану Олександр Гуч з Вікторією Романчук.

facebook.com/Олександр Гуч

Президент нагородив дружину волинського Героя Майдану та священика, який врятував Євромайдан

Глава держави відзначив учасників Революції гідності, серед яких двоє волинян

За громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, плідну громадську та волонтерську діяльність Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» III ступеня Івана  Сидора — викладача Київської православної богословської академії з Горохівщини. Молодий священик став відомим на всю Україну після того, як сповістив про розгін Майдану в Києві 11 грудня, кілька годин б’ючи в дзвони Михайлівського монастиря. Тривожний звук сколихнув і підняв на боротьбу столицю. 

Молодий священик став відомим на всю Україну після того, як сповістив про розгін Майдану в Києві 11 грудня, кілька годин б’ючи в дзвони Михайлівського монастиря.

Вікторія Романчук відповідно до указу нагороджена орденом «За мужність» III ступеня. Дівчина з Волині, якій тоді було лише 16 років, підірвалася на гранаті і як наслідок отримала близько півсотні рваних ран і контузію. Минулого літа Вікторія стала дружиною Дернівського сільського голови Олександра Гуча, який також мав важке кульове поранення ноги, переніс складну операцію в Ізраїлі. 

Telegram Channel