Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Лялькова прогулянка» у Рівному

Виставка триватиме до 17 березня 2019 року. Вхід вільний.

Радіо Трек.

«Лялькова прогулянка» у Рівному

Матір та донька презентують свої роботи

Як повідомляють у галереї європейського живопису «Євро-Арт», інформує портал Радіо Трек, нинішня експозиція – це вже третя виставка робіт талановитих матері і доньки, Олени та Олександри Соботюк із Гощі, яку проводять у галереї.

Жінки працюють у різних творчих стилях – дочка є знаною художницею, а мама – відома лялькарка, їхні роботи дуже гармонійно доповнюють одна одну. Олена Соботюк представляє 20 авторських текстильних ля­льок, а Олександра – 30 полотен, написаних у техніці олійного живопису.

 Жінки працюють у різних творчих стилях – дочка є знаною художницею, а мама – відома лялькарка, їхні роботи дуже гармонійно доповнюють одна одну.

Олена працює у творчому тандемі зі своєю старшою донечкою Олександрою, яка «створює оточення для маминих рукотворів», пише міські краєвиди до образу кожної ляльки. Тому ця виставка - свого роду розповідь про маленькі подорожі ляльок. Виготовлення ляльок називають «інтелігентним ремеслом», бо всупереч «штампованому» сьогоденню, ляльки ручної роботи зберігають тепло рук і душі автора.

«Лялькова прогулянка» Олени та Олександри Соботюк запрошує в «Євро-Арт» сьогодні о 17 годині. Вона триватиме до 17 березня 2019 року. Вхід вільний.

Telegram Channel