Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гурт «Freedom Jazz» відмовився від участі в «Євробаченні-2019»

Отакої!

Фото lenta.kharkiv.ua

Гурт «Freedom Jazz» відмовився від участі в «Євробаченні-2019»

Кого ж таки оберуть, і чи погодиться він?

Фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 гурт Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Про це артисти повідомили на своїй сторінці у Facebook, інформує УНІАН.

"Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019", - йдеться у повідомленні.

Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019.

"Зараз ми на стадії підписання контракту з європейським промоутером і ведемо переговори про концертні тури на найближчий час", - додали у Freedom Jazz.

Також про відмову музичного колективу представити Україну на Євробаченні повідомили організатори нацвідбору в Instagram.

"Група Freedom Jazz відмовилася від участі в Євробаченні-2019. Хто тоді представить Україну - дізнаєтеся скоро! Слідкуйте за новинами", - написано у повідомленні.

Раніше в Суспільному заявили, що оберуть представника від України на пісенному конкурсі Євробачення 2019 серед усіх фіналістів національного відбору після скандалу з MARUV.

Крім MARUV, у фіналі національного відбору також брали участь Freedom Jazz, Anna Maria, Kazka, Brunettes Shoot Blondes та YUKO.

Telegram Channel