Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У луцькі книгарні письменниця розповість про літературний репортаж

Книгарня "Є"

У луцькі книгарні письменниця розповість про літературний репортаж

У крамниці «Є» відбудеться зустріч з письменницею Оленою Струк

У рамках Всеукраїнського проекту «Reporters Talks» продовжується серія зустрічей по різних містах України  із цікавими репортерами, журналістами й сторітеллерами.  Сьогодні, 17 березня, о 17.00 Олена Струк прочитає лекцію на тему: «Фантастичні герої та де їх шукати», повідомляє у книгарня «Є».

На лекції-зустрічі розповість про те, чому літературний репортаж — це наче маленьке життя, де шукати героїв для текстів, у чому ключ до історії, як занурити в її світ читача і де місце автора в ньому.  

Олена — досвідчена репортерка. За 14 років журналістської роботи вона писала тексти для «Фокус», LB.ua, «Заборона» та інших видань. На лекції-зустрічі розповість про те, чому літературний репортаж — це наче маленьке життя, де шукати героїв для текстів, у чому ключ до історії, як занурити в її світ читача і де місце автора в ньому. Також обов’язково зверне увагу на помилки та інсайти у процесі створення репортажних історій.

Проект «Promoting peace and human rights through impactful storytelling» реалізовується за підтримки Посольства Норвегії в Україні.

Адреса книгарні «Є»: вул. Лесі Українки, 30.

Тел.: (0332) 724376.

Вхід вільний.

Telegram Channel