Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинська громада хоче преміювати обдаровану молодь

Тепер копачівські школярі зможуть заробляти своїми знаннями.

lenta.te.ua

Волинська громада хоче преміювати обдаровану молодь

На чергову 45 сесію Копачівської сільської ради винесено проект відповідної програми

Про це повідомляє Копачівська ОТГ.

На чергову 45 сесію Копачівської сільської ради винесено проект Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю на 2019 – 2020 роки та Положення про преміювання обдарованої учнівської молоді. Завдяки програмі хочуть виявляти обдаровану молодь та підтримувати її, а також сприяти підвищувати професійни рівень педагогів.

На ці цілі у громаді хочуть передбачити по 47 тисяч гривень на кожен рік. 2 тисяч гривень витратять на участь школярів та вчителів у заходах обласного та всеукраїнського рівнів. Решту 45 тисяч – власне на преміювання. 

Індивідуально найбільше виплачуватимуть за 1 місце на IV етапі всеукраїнських предметних олімпіад, за 1 місце всеукраїнських конкурсах, фестивалях, зльотах та спортивних змаганнях. За такі здобутки виплачуватимуть до 5 тисяч гривень. 

Щорічні грошові премії виплачуватимуть переможцям всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних конкурсів; переможцям мистецьких та творчих  конкурсів; переможцям конкурсів Малої академії наук; переможцям спортивних змагань та відмінникам навчання. Кандидатури на отримання премій визначатиме комісія у складі начальника відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Наталії Фенюк (голова комісії), спеціалістів відділу з питань гуманітарної політики Людмили Галас та Ольги Ващук, директора копачівської школи Івана Косміна, відповідального за молодіжну політику Сергія Янішевського, директора кременецької школи Леоніда Трачука та члена виконавчого комітету Олександра Стеця.

Найбільша премія – до 10 тисяч гривень – передбачена для команд, колективів за 1 місце у всеукраїнських конкурсах, фестивалях,зльотах, спортивних змаганнях. Індивідуально найбільше виплачуватимуть за 1 місце на IV етапі всеукраїнських предметних олімпіад, за 1 місце всеукраїнських конкурсах, фестивалях, зльотах та спортивних змаганнях. За такі здобутки виплачуватимуть до 5 тисяч гривень.

Відмінники зможуть отримати 100 (1-4 класи), 200 (5-9 класи) чи 300 (10-11 класи) гривень.

Нагадаємо, що усе вищесказане буде дійсним лише у разі, якщо затвердять програму підтримки обдарованої молоді.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel