Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для дітей-сиріт провели заняття з арт-терапії

Такі вправи сприяють кращому розумінню власної душі.

Володимир Медіа.

Для дітей-сиріт провели заняття з арт-терапії

Днями у Волинському обласному соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відбулося заняття з арт-терапії

Вміло, цікаво і досвідчено проводив його директор дитячої художньої школи Адам Михалик, розповідає портал Володимир Медіа. Арт-терапія сприяє розумінню власного світу, своїх, можливо, нових і незвіданих здібностей, звільняє людину від усього негативного, що заважає повноцінно жити.

Учасники заняття, взявши в руки пензлик і довірившись професіоналу, дозволили собі розкрити внутрішні сили, розслабитись під спокійну ліричну мелодію і виплеснули пензлем і кольором свої емоції та думки. Почергово з’являлися роботи, наповнені душевними барвами, гармонійні своєму настрою, самопочуттю та самовираженню.

Усі присутні отримали велику насолоду від такого виду спілкування з мистецтвом.

Розташування малюнка на аркуші, вибір форм, ліній, кольору, характер нанесення фарби, натиск – все це мало своє символічне значення при читанні та характеристиці кожного малюнка керівником заняття. Юнакам та дівчатам було дуже цікаво дізнатися як саме своє внутрішнє «Я» можна виразити в символах та кольорі і заодно отримати особливі сигнали гри розуму.

Усі присутні отримали велику насолоду від такого виду спілкування з мистецтвом. Щасливі та задоволені учасники зустрічі висловили слова вдячності Адаму Федоровичу і запропонували продовжити співпрацю.

Зустріч завершилася презентацією робіт та традиційним чаюванням із власноруч приготовленим тортом.

Telegram Channel