Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання на Волині

Попереду на дітей чекають безліч цікавих книг.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання на Волині

Протягом весняних канікул у книгарнях та бібліотеках міста відбуватимуться різноманітні цікаві заходи - літературні квести, творчі зустрічі із письменниками

Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання на Волині, інформує Луцька міська рада.

За словами директора департаменту культури Тетяни Гнатів, основна мета проекту - заохотити дітей до читання, привернути їхню увагу до книги. Протягом весняних канікул у книгарнях та бібліотеках міста відбуватимуться різноманітні цікаві заходи - літературні квести, творчі зустрічі із письменниками тощо.

Тиждень дитячого читання на Волині розпочався із бібліоперформансу “Є на світі книжкова країна” від вихованців творчої студії Наталії Журавльової та театральної студії “Бешкетники”. 

Святкова зала зібрала велику кількість юних любителів книги, їхніх батьків, а також відомих письменників. Тиждень дитячого читання на Волині розпочався із бібліоперформансу “Є на світі книжкова країна” від вихованців творчої студії Наталії Журавльової та театральної студії “Бешкетники”.

Під час відкриття присутніх привітав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Попереду на дітей чекають безліч цікавих книг та різноманітні цікаві заходи у книгарнях та бібліотеках нашого міста.

Telegram Channel