Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
І як тепер без нього? Садовий заявив, що більше не буде балотуватися у мери Львова

«Моя сьогодні задача – це працювати на рівні держави, тому що тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву».

Фото «Українська правда».

І як тепер без нього? Садовий заявив, що більше не буде балотуватися у мери Львова

Звісно: якщо не президентська булава, то хоча б – парламентське крісло

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що прийняв рішення більше не балотуватися у мери міста. Про це він заявив в ефірі телеканалу ZIK, інформує «Українська правда».

На питання, чи буде він претендувати на крісло мера Львова на наступних виборах, Садовий відповів: «Ні, ні. Знаєте, закінчується моя каденція, це вже третя каденція – 13 років міським головою. Я б дуже хотів, щоб після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, більш успішні, і я їх максимально буду підтримувати. 

«Моя сьогодні задача – це працювати на рівні держави, тому що тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву, тому що на сьогоднішній день до 80% міст знаходяться під впливом криміналітету. І я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів. Цього я їм не дам», – додав лідер «Самопомочі».

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко та очільник партії «Самопоміч» Андрій Садовий підписали угоду, яка складається з одного пункту: «Бути чесним».

«Українська правда» нагадує: 1 березня Андрій Садовий відмовився від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка. Пізніше ЦВК скасувала реєстрацію Садового кандидатом у президенти.

7 березня лідер партії «Громадянська позиція» та кандидат у президенти Анатолій Гриценко та очільник партії «Самопоміч» Андрій Садовий підписали угоду, яка складається з одного пункту: «Бути чесним».

Дуже вже чесні люди на Волині у списку підписантів на їхню підтримку і в місцевій команді. «Блєск» просто…

Telegram Channel