Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцьким педагогам розповіли про виборчі права, а учням – про булінг

В інтерактивній формі правники розповіли школярам про булінг.

ГТУЮ у Волинській області

Луцьким педагогам розповіли про виборчі права, а учням – про булінг

Представники головного територіального управління юстиції Волині Леся Романенко та Марія Місюк поспілкувалися з учителями та школярами Луцької гімназії № 18

У зв’язку з наближенням виборів Президента України, у рамках реалізації правопросвітницької кампанії «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!» та з метою підвищити правову обізнаність щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту, фахівці головного територіального управління юстиції в області Леся Романенко та Марія Місюк поспілкувалися з педагогами Луцької гімназії № 18.

Юристи надали роз’яснення щодо участі у виборах громадян, які перебувають за кордоном, або не за місцем своєї адреси, внутрішньо переміщених осіб, тих, які голосують вперше, а також поширено інформаційні матеріали Міністерства юстиції України: «Пам’ятка виборця», «Як проголосувати за місцем перебування», «Дорожня карта виборця».

Фахівці головного територіального управління юстиції в області Леся Романенко та Марія Місюк поспілкувалися з педагогами Луцької гімназії № 18. 

З метою профілактики такого явища як булінг, представники юстиції Волині Леся Романенко та Марія Місюк, спільно з інспектором ювенальної поліції взяли участь у виховному заході учнів 5 класу Луцької гімназії № 18.

В інтерактивній формі правники розповіли школярам про булінг та його види, про відповідальність за вчинення та як реагувати на такі випадки, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції Волині.

Telegram Channel