Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Будьте обережні: у Луцьку активізувались крадії

З квартири на вулиці Кравчука злодії винесли кілька тисяч гривень.

narodna-pravda.te.ua

Будьте обережні: у Луцьку активізувались крадії

27 березня на службу 102 надійшло повідомлення про викрадення гаманця з грішми та документами

 На вулиці Електроапаратній, у Луцьку, чоловік залишив одяг у роздягальні підприємства. Коли повернувся – не виявив гаманця у кишені верхнього одягу, а разом з ним і 750 гривень, і банківських карток. Поліція на місці переглянула камери спостереження, тривають слідчі дії.

Того ж дня на службу 102 надійшло повідомлення, що в магазині засобів гігієни, по бульвару Дружби народів, невідома особа викрала 3 шампуні вартістю понад 270 гривень. Крадіжку виявила адміністраторка закладу, переглядаючи камери спостереження. Сам факт трапився ще 22 березня. Підозрювану жінку передали в орієнтування для розшуку і притягнення до відповідальності.

Серйозніші крадіжки здійснюють зловмисники з квартир лучан.

Учора, по вулиці Кравчука, з квартири поцупили кілька тисяч гривень.

Учора, по вулиці Кравчука, з квартири поцупили кілька тисяч гривень.

А з будинку по вулиці Володимирській, на дачному масиві, через вікно витягли мідні проводи.

Сьогодні кількох крадіїв затримали охоронці торгових закладів.

25-річний мешканець Ківерців хотів винести з гіпермаркету, по проспекту Соборності,  16 плиток шоколаду та енергетичний напій. «Любитель солоденького» ховав крадене у пакет та рюкзак, і це помітив охоронець закладу.

А з магазину, по вулиці Львівській, лучанин поцупив пляшку горілки. На нього патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 51 КУпАП (дрібне викрадення чужого майна). Однак чоловік не заспокоївся і через кілька годин знову пішов до супермаркету та хотів винести каву, апельсини, вареники та… котячий корм. Цього разу сума краденого перевищила 400 гривень, тож на місці подію далі оформляла вже слідчо-оперативна група.

Повідомлення про крадіжку надійшло і з вулиці Городецької. Чоловік каже: виконував будівельні роботи і виявив відсутність металевих будівельних опор. Однак, оглядаючи територію, помітив їх… у сусідньому дворі. Аби не бути голослівним і чесно повернути крадене, викликав поліцію.

Щоправда, не всі повідомлення про крадіжку підтверджуються. Зокрема, жінка з вулиці Кравчука повідомила, що знайомий, перебуваючи в гостях, забрав її телефон та комп’ютер чоловіка. Як згодом з’ясували поліцейські, повідомлення виявилось неправдивим. Усе знайшли у квартирі. А на заявницю склали протокол за ст. 183 КупАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Ольга БУЗУЛУК.

Telegram Channel