Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Орден «За заслуги III ступеня» відомому горохівчанину вручив міністр культури

Вірю, що дзвонити у дзвони Золотоверхого ми будемо тільки з нагоди свята

facebook.com/Іван Сидор

Орден «За заслуги III ступеня» відомому горохівчанину вручив міністр культури

Дзвонар Майдану, священик з Волині Іван Сидор у «Фейсбуці» повідомив про отримання високої нагороди

Іван Сидор отримав з рук Міністра культури України пана Євгена Нищука державну нагороду – Орден «За заслуги III ступеня» 

«Для мене надзвичайно символічно, що Указ Президента України Петра Порошенка про цю нагороду підписаний 20 лютого 2019 р. – у 5-ту річницю вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Переконаний, що і дзвони Михайлівського монастиря і не проста участь кожного українця в революції Гідності і мученицька смерть наших Героїв – все це не було марним. Пройшло 5 років з того часу і багато чого змінилося, багато чого досягнуто, але ще багато чого потрібно зробити.

Нагороду присвячую всім студентам Київської православної богословської академії, які допомагали тоді 4 години поспіль роздирати небо Києва перемагаючим звуком дзвонів

Для мене, як священика, впродовж всього мого життя здавалося фантастикою і містикою, що українські православні Церкви об’єднаються та ще й отримають Томос про автокефалію від Вселенського Патріарха. Це звершилося! Завдяки нашій єдності і однодумності. Вірю, що здоровий глузд переможе і дзвонити у дзвони Золотоверхого ми будемо тільки з нагоди свята, а не з причини страху і насильства. Дякую, пане Президенте, за відзнаку. Нагороду присвячую всім студентам Київської православної богословської академії, які допомагали тоді 4 години поспіль роздирати небо Києва перемагаючим звуком дзвонів», - написав Іван Сидор.

Джерело: Іван Сидор
Telegram Channel