Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Шахтар» у серії пенальті переграє «Динамо»! (ВІдео)

П’ятов виводить «гірників» у півфінал!

Фото sport.ua.

«Шахтар» у серії пенальті переграє «Динамо»! (ВІдео)

Треба віддати належне київському клубу, який нічим не поступався донеччанам

Донецький «Шахтар» став останнім півфіналістом Кубка України: у серії післямачевих пенальті з рахунком 4:3 «гірняки» здолали київське «Динамо», інформує «Українська правда».

Основний час матчу, що проходив у Харкові 7 квітня, завершився унічию – 1:1.

«Динамо» в цій зустрічі забило швидкий гол. На 9-ій хвилині після кількох заблокованих ударів динамівців м’яч відскочив до Дениса Гармаша, котрий ударом із метрів 23-х пробив у кут воріт Андрія П’ятова – 0:1. Незабаром «гірники» мали шанс поновити рівновагу, але удару Тайсона з метрів 13-ти прийшовся у поперечку воріт «Динамо».

На 38-й хвилині лише сейв Андрія П’ятова рятує «Шахтар» після удару зі стандарту Віктора Циганкова.

У другому таймі вже гострішим в атаці був «Шахтар». На 57-й хвилині після обрізки Тамаша Кадара Тайсон відпасував на Жуніора Мораєса, який пробив у кут воріт Дениса Бойка – 1:1.

Через кілька хвилин «Динамо» залишилося в меншості. Гармаш в центрі поля порушив правила на Мораєсу, а потім вже головою зробив удар у бік обличчя Мораєса, і отримав другу жовту картку, а за нею і червону.

Недовго «Шахтар» грав у більшості. На 67-й хвилині Мораєс жорстко підкотився під Миколу Шапаренка і отримав другу жовту картку.

Андрій П’ятов відбив удари Віталія Миколенка та Шепєлєва, а Денис Бойко взяв удар Соломона.

У рівних складах команди дограли без моментів біля обох воріт. У двох додаткових таймах більш небезпечними в атаці були динамівці, але справа дійшла до пенальті.

У серії 11-меторвих ударів був сильніше «Шахтар». Андрій П’ятов відбив удари Віталія Миколенка та Шепєлєва, а Денис Бойко взяв удар Соломона. Тож серії пенальті «Шахтар» переміг з рахунком 4:3.

Також до півфіналу Кубка України вийшов «Інгулець», що переміг у серії післяматчевих пенальті «Карпати» з рахунком 6:5.

Луганська «Зоря» з мінімальним рахунком перемогла ФК «Львів», а «Дніпро-1» здолав «Ворсклу» з рахунком 2:0. 

Telegram Channel