Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Діткам розповідали про дивовижний світ книг

До читання потрібно привчати змалку.

Княгининівський НВК.

Діткам розповідали про дивовижний світ книг

Цікавий тематичний захід провели у Княгининівському НВК

Про це повідомляється у «Фейсбуці» освітнього закладу:

«...Щороку у дні весняних канікул в Україні відзначається Всеукраїнський тиждень дитячого читання, під час якого у бібліотеках проводяться різноманітні заходи, присвячені нашій вірній подрузі – книзі.

Саме цій події і присвячено виховний захід «Країна казкова – країна книжкова», що відбувся у Княгининівському НВК для учнів 2-3 класів. Розпочали свято ведучі (учениці 6 класу Мартинюк Г., Мартинюк М.), які загадали діткам загадки про книгу; потім на свято завітала сама Королева Книг (учениця 6 кл. Мельничук Д.), зачитала дітям телеграми від казкових героїв, які на свято приніс Листоноша (учень 3 кл. Кузьмінський Б.).

«Дітки пошкодували Книжечку, забравши її у нашу бібліотеку. А хлопчик Васько, засмутившись, що залишився без своєї книги, пообіцяв всім присутнім берегти книги і зачитав правила поводження».

Чудово впорався із роллю Незнайки учень 3 класу Рудь О. Він приніс для глядачів казкові завдання та все не вірив, що діти у залі знають багато казок та люблять читати. Учні 2-А та 2-Б класів вивчили багато віршиків про книги та бібліотеку, продемонструвавши на сцені свої артистичні здібності. Та раптом на сцені появилась ображена Книжечка ( учениця 5 кл. Шеремета О.), яка втекла від хлопчика Васька ( учень 6 кл. Чих Д.), який її не беріг та дуже ображав. Дітки пошкодували Книжечку, забравши її у нашу бібліотеку. А хлопчик Васько, засмутившись, що залишився без своєї книги, пообіцяв всім присутнім берегти книги і зачитав правила поводження.

На завершення свята бібліотекар побажала дітям ще багато зустрічей із мудрими книжками, які навчать бути чемними, добрими, ввічливими.

Читайте! І нехай у вас не буде жодного дня, щоб ви не прочитали хоча б однієї сторінки нової книги!»

Telegram Channel