Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Українські борчині на Чемпіонаті Європи сьогодні здобули відразу три «золота»!

І у нашої Алли Черкасової - "золото"!

Фото: УНІАН

Українські борчині на Чемпіонаті Європи сьогодні здобули відразу три «золота»!

Справді вражаючий здбуток!

Четвертий змагальний день чемпіонату Європи з боротьби, який триває в столиці Румунії, приніс українській команді три золоті нагороди серед спортсменок-жінок, повідомляє УНІАН.

Четвертий змагальний день чемпіонату Європи з боротьби, який триває в столиці Румунії, приніс українській команді три золоті нагороди серед спортсменок-жінок.

Медаль найвищого значення здобула Оксана Лівач, яка виступає у ваговій категорії до 50 кг. Спортсменка на останніх секундах фіналу вирвала перемогу у болгарки Міглени Селішки.

Слідом за Оксаною переконливу перемогу у фінальній сутичці також над суперницею з Болгарії Евеліною Ніколовою здобула Ірина Гусяк (до 55 кг), повідомляє прес-служба НОК.

Переможний почин дівчат підтримала чинна чемпіонка світу Алла Черкасова, що виступає у ваговій категорії до 68 кг, поборовши у фіналі Аделу Ганзлічкову з Чехії.

Президент НОК України Сергій Бубка привітав дівчат, тренерський склад збірної та Асоціацію боротьби України на чолі з її президентом Олегом Кравченком з блискучими здобутками, побажавши й надалі так впевнено крокувати до олімпійського Токіо-2020.

Telegram Channel