Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку відбулися фестивалі спорту для мешканців міста

У настільному футболі усі рівні: у великі, і малі.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку відбулися фестивалі спорту для мешканців міста

Змагалися з тенісу настільного, настільного футболу, армрестлінгу, дартсу, шашок та стрибків на скакалці

Провідний професіонал комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” Ніна Лисенко організувала і провела з нагоди Великодніх свят, Фестиваль спорту для мешканців 33-го кварталу міста, інформує Луцька міська рада.

Великдень — одне з найсвітліших та найбільших християнських свят, яке з нетерпінням чекають діти та дорослі по всьому світу. До цього свята готуються заздалегідь. Готувались і вихованці КЗ “Спорт для всіх” в осередку “Олімпія” (пр-т Відродження, 39). Вони разом із своєю наставницею прибирали приміщення, малювали малюнки і оформляли куточок з символом Великодня – Писанками.

З метою поглиблення знань дітей про найдавніше церковне свято, традиції нашого народу щодо святкування Пасхи, Ніна Лисенко розпочала захід бесідою-вікториною на тему “Великдень”. Діти активно давали відповіді на запитання.

Керівник гуртка “Юний дизайнер” центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Галина Кремінь, провела майстер-клас з оригамі. Вона запропонувала дітям ознайомитись і спробувати свої сили у виготовленні з паперу симпатичних пасхальних зайчиків.

Окрім цього, керівник гуртка “Юний дизайнер” центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Галина Кремінь, провела майстер-клас з оригамі. Вона запропонувала дітям ознайомитись і спробувати свої сили у виготовленні з паперу симпатичних пасхальних зайчиків. Не тільки дівчата, а й хлопчаки майстерно і з радістю робили оригінальну святкову прикрасу.

На другому етапі — спортивну частину заходу відкрили брати Арсен і Захар Бацкови показовим виступом з брейк-дансу.

Також, зачарувала всіх своїм виступом Єлизавета Лисенко, яка виконала композицію з художньої гімнастики. Потому розпочались змагання з таких видів: тенісу настільного, настільного футболу, армрестлінгу, дартсу та стрибків на скакалці. Усі учасники старались показати кращий результат і опинитись серед призерів.

Також, фестиваль спорту відбувся в приміщенні "Білий м'яч" (вул. Конякіна, 35), який провів провідний професіонал Юрій Остромецький для дітей 40-Б кварталу. Учасники взяли участь в таких запропонованих видах змагань: шашки; настільний футбол; теніс настільний; набивання футбольного м'яча; влучний удар по воротах. По завершенні Фестивалів переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами і подарунками від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

Telegram Channel