Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині п'ятеро малих дітей просять врятувати тата

Дітям потрібен батько.

khrystynivka-dytbiblioteka.edukit.ck.ua

На Волині п'ятеро малих дітей просять врятувати тата

Житель села Цміни Маневицького району Олександр Пахолюк страждає від хронічної ниркової недостатності й гостро потребує пересадки нирки

– Сьогодні, 15 квітня, у мого чоловіка день народження, виповнилося 43. Ми з дітьми поздоровляли його вранці, а Саша ховав від нас сльози. Бо ж так щасливо раніше жили, поки хвороба у двері не постукала. Колись я вітання чоловікові друкувала у газеті “Волинь”, а тепер принесла оголошення про збір коштів на трансплантацію, яку мають провести у Білорусі. Вартість операції для нас — захмарна сума, якої самотужки ніколи не зможемо зібрати, – прийшла до редакції Валентина Пахолюк, багатодітна мама і згорьована дружина.

Розповіла жінка, що у пошуках матеріальної підтримки обійшла чимало чиновницьких кабінетів. На жаль, замість співчуття і реальної допомоги часто чула докір: “А нащо ж ви, маючи хворого чоловіка, народжували стільки дітей?”. Найстаршому — 12, найменшому — 2 роки. А пенсія Олександра, який є інвалідом першої групи, “чорнобильцем”, – всього 2250 гривень.

Замість співчуття і реальної допомоги часто чула докір: “А нащо ж ви, маючи хворого чоловіка, народжували стільки дітей?”. Найстаршому — 12, найменшому — 2 роки. А пенсія Олександра, який є інвалідом першої групи, “чорнобильцем”, – всього 2250 гривень. 

– Просимо у Бога здоров'я для нашого тата, старші хлопчики у церкві священикові прислужують, вони вже розуміють, що прийшла біда в хату. Помагають мені з хазяйством. Я — сирота, росла — добра не бачила. Вийшла заміж, раділа, що маю такого доброго чоловіка. Допоможіть нам його врятувати! Саша вже третій рік мусить їздити на процедури гемодіалізу, живе на штучній нирці. З пересадкою тягнути не можна. Ніхто з родини не підійшов, щоб бути донором. Тому на операцію треба їхати за кордон. Одна надія на Бога і на добрих, милосердних людей, – плакала Валентина Пахолюк.

Тож у час Великого посту, готуючись до Великодня, проявімо співчуття до багатодітної родини.

Пожертви на операцію можна переказати на картковий рахунок: ПриватБанк, номер картки 5168757364096828 на ім’я Пахолюк Олександр Володимирович.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel