Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На території нововолинської гімназії з’явилася велостоянка на 20 місць

Тепер і біля гімназії буде стоянка для залізних коней.

bike.org.by

На території нововолинської гімназії з’явилася велостоянка на 20 місць

Учні перемогли на всеукраїнському конкурсі «Наша школа – наша справа» з проектом «Велогімназія»

Торік учні Нововолинської гімназії разом з учителем німецької мови Юлією Матіюк здобули перемогу на всеукраїнському конкурсі «Наша школа – наша справа», представивши свій проект «Велогімназія». А через кілька місяців після цього під час освітнього конгресу на честь закінчення року німецької мови в Україні отримали нагороду – сертифікат на 15 тисяч гривень, яку вручила міністр освіти та науки України Лілії Гриневич.

Кошти використали на реалізацію свого проекту. На території міської гімназії з’явилася велостоянка на 20 місць. З нагоди її урочистого відкриття на святкову лінійку зібралася уся гімназійна родина, а також представники управління освіти міськвиконкому, меценати, учителі німецької мови Волині – учасники обласного семінару педагогів німецької мови, який проходив у Нововолинську.

Через кілька місяців після цього під час освітнього конгресу на честь закінчення року німецької мови в Україні отримали нагороду – сертифікат на 15 тисяч гривень, яку вручила міністр освіти та науки України Лілії Гриневич. 

Директор цього навчального закладу Людмила Шиян підкреслила, що велосипед - це не тільки корисне для здоров’я заняття, а й сприяння збереженню навколишнього середовища. Тому робитимуть все для того, щоб пропагувати в рідному місті цей вид «екологічного» транспорту й перетворити Нововолинськ на велосипедну столицю України.

З приємною подією учнівський та педагогічний колектив гімназії привітала начальник управління освіти міськвиконкому Ольга Лакиш, зазначивши, що це ще один крок у європейський простір. Теплі побажання адресували школярам представники ТзОВ «Кроноспан» - одного з тих підприємств, які допомогли встановити велостоянку. Господарі навчального закладу разом із гостями перерізали символічну стрічку на честь відкриття велостоянки, а школярі на велосипедах зробили почесне коло на території гімназії , припаркувавши свої велосипеди в спеціально облаштованому місці.

Роксолана Вишневич


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel