Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Над берегами Стиру змагалися повітряні змії

Повітряні бої були надзвичайно напруженими.

Picasa

Над берегами Стиру змагалися повітряні змії

Біля села Рованці Луцького району 13 квітня відбулись обласні відкриті змагання з повітряних зміїв, організовані центром науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти і науки Волинської ОДА

У змаганнях взяли участь 12 команд із різних районів та міст області. Програма передбачала особисто-командну першість у 8 класах моделей.

Надзвичайно видовищними стали запуски моделей Z7 (змійковий потяг).

Надзвичайно видовищними стали запуски моделей Z7(змійковий потяг). Відсутність вітру достатньої сили, не дала можливості продемонструвати всю свою майстерність пілотажникам. Але, не зважаючи на це, повітряні бої були надзвичайно напружені.

Повітряні бої були надзвичайно напруженими.
 

Команду Колківської громади на цих змаганнях представляли вихованці Центру розвитку і творчості дітей та юнацтва Колківської селищної ради під керівництвом Ігоря Медичка. Вони здобули почесне ІІІ місце, йдеться на сайті ОТГ.

Переможці в командній та особистій першості нагороджені дипломами, медалями та кубками, а керівники команд – грамотами за вагомий особистий внесок та креативний підхід у вихованні підростаючого покоління, активну діяльність у виявленні, розвитку та підтримці обдарованих дітей, підготовку переможців обласних відкритих змагань учнівської молоді з повітряних зміїв.

 
 
Telegram Channel