Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На останніх хвилинах матчу «Шахтар» таки дотиснув СК «Дніпро-1» і вийшов у фінал Кубка України

Манор Соломон у цьому поєдинку свою справу зробив.

Фото: shakhtar.com

На останніх хвилинах матчу «Шахтар» таки дотиснув СК «Дніпро-1» і вийшов у фінал Кубка України

Там «гірники» зіграють з першоліговим «Інгульцем»

У Дніпрі завершився півфінальний матч Кубка України з футболу, в якому місцевий СК "Дніпро-1" приймав "Шахтар".

Переможцем протистояння виявився фаворит зустрічі - чинний чемпіон і володар Кубка "Шахтар" виграв з рахунком 2:0, повідомляє УНІАН.

Гірники грали без кількох основних виконавців: Марлос та Коваленко травмовані, Мораєс відбуває дискваліфікацію, до заявки також не потрапив Майкон. Дніпровський клуб не міг розраховувати на травмованого ветерана Сергія Кравченка.

Гра проходила з перевагою "Шахтаря", тоді як СК "Дніпро-1" діяв на контратаках.

Гра проходила з перевагою "Шахтаря", тоді як СК "Дніпро-1" діяв на контратаках. Тим не менш, голи були забиті незадовго до кінця другого тайму, коли глядачі вже передчували додатковий час.

На 86-й хвилині новачок "Шахтаря" Манор Соломон змістився на правий фланг і точно навісив у воротарський, де ніким не прикритий Дентіньо головою відправив м'яч у сітку.

Вже в компенсований арбітром час, коли СК "Дніпро-1" пішов відіграватися, гірники спіймали суперника - знову з найкращого боку показав себе Соломон, який на цей раз забив сам, дальнім ударом.

"Шахтар" став другим фіналістом Кубка України. У фіналі турніру донецький клуб зіграє з "Інгульцем", який встановив історичне досягнення, ставши першим колективом з нижчого дивізіону, що вийшов у фінал.

Фінальний матч пройде в Запоріжжі 15 травня.

Telegram Channel