Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У музичному конкурсі перемогла Україна: львів'янка з голосом Квітки Цісик стала голосом країни(ВІДЕО)

Вокалістка Оксана Муха зачарувала ніжним тембром, неймовірно схожим до голосу Квітки Цісик.

24 канал

У музичному конкурсі перемогла Україна: львів'янка з голосом Квітки Цісик стала голосом країни(ВІДЕО)

У неділю, 21 квітня, відбувся грандіозний фінал "Голосу країни-9", на який чекали мільйони шанувальників. Фіналісткою від команди Дана Балана стала львів'янка Оксана Муха

Вокалістка зачарувала усіх своїм ніжним тембром, який неймовірно схожий до голосу Квітки Цісик, передає 24 канал.

З такими музичними композиціями Оксана виступала у кожному етапі шоу.

 Оксані Мусі випала непроста задача на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни 9", адже вона вийшла на сцену останньою учасницею. На той момент деякі судді вже добрали у свої команди додаткових учасників. Однак Дан Балан одразу стверджував, що він чекатиме на незвичайний голос і лише особливій претендентці готовий віддати екстрамісце.

Оксана Муха розповіла зірковим суддям свою історію. Жінка зізналася, що прийшла на проект не лише для того, щоб пройти далі чи згодом перемогти у ньому, а перш за все для того, аби теперішнє покоління не забувало пісні легендарної Квітки Цісик. Львів'янка назвала це своєю місією – нести її композиції в маси.

Жінка зізналася, що прийшла на проект не лише для того, аби перемогти, а щоб теперішнє покоління не забувало пісні легендарної Квітки Цісик.  

Так, за неймовірно подібний голос Оксани Мухи до Квітки Цісик боролися Дан Балан і Потап. Обидвоє з них засипали її компліментами і говорили про її особливість, проте внутрішнє почуття дало й зрозуміти, що потрібно обирати молдавського співака і новачка у тренерському кріслі.

І Оксана не помилилася. Разом із Даном Баланом жінка дійшла до фіналу проекту і вже в неділю, 21 квітня, отримала бажану статуетку і звання "Голосу країни 9".

 

Telegram Channel