Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 Волинські медики поставили собі «задовільно»

Щороку оновлюється матеріально-технічна база закладів, що дає можливість покращувати якість надання медичної допомоги.

УОЗ ВОДА

Волинські медики поставили собі «задовільно»

Учора відбулося засідання  колегії управління охорони  здоров’я облдержадміністрації

Про свою роботу прозвітували головний лікар Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Мороз та керівник комунального некомерційного підприємства “Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги " Ольга Попіка. На початок року  чисельність населення шахтарського міста становила 58 806 осіб, з них 10 267 дітей. Також нововолинські медики обслуговують жителів селища Благодатне і навколишніх сіл та районів.

В межах отриманих бюджетних коштів та додаткових асигнувань щороку оновлюється матеріально-технічна база закладів, що дає можливість покращувати якість надання медичної допомоги.

В межах отриманих бюджетних коштів та додаткових асигнувань щороку оновлюється матеріально-технічна база закладів, що дає можливість покращувати якість надання медичної допомоги.Закуплено сучасний  бронхоскоп, фіброгастроскоп, ректороманоскоп, високочастотний хірургічний апарат, узд-датчики для відділення функціональної діагностики, обладнання для оперблоку та відділень. Тут налагодили співпрацю з оздоровчим центром „Ковчег” та з групою самодопомоги для батьків, які мають дітей-інвалідів у віці до 18 років при міській соціальній службі.

Про стан надання медичної допомоги дітям з інвалідністю у Володимир-Волинському, Горохівському і Ковельському районах доповіла  Людмила Рожко, головний спеціаліст з педіатрії управління  охорони  здоров’я  облдержадміністрації.

Генеральний директор Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Іван Нискогуз розповів про використання ліжкового фонду ОТМПО та проведення контрольованого лікування хворих на амбулаторному етапі, ведення електронного реєстру хворих на туберкульоз.

Колегія розглянула ряд інших питань, робота медиків визнана задовільною.

Telegram Channel