Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 У Любешівській ОТГ вшанували земляка-героя

В селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.

Фото з Фейсбуку

У Любешівській ОТГ вшанували земляка-героя

24 квітня уродженцю села Люб'язь Роману Корцю виповнилося б 38 років. Але він трагічно загинув під Іловайськом в липні 2015-го

У день народження воїна голова Любешівської селищної ради Олег Кух разом з представниками райдержадміністрації та районної ради Тамарою Ковальчук і Марією Чикидою  поклали квіти до його могили.

В селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.

Роман Миколайович Корець 9 серпня 2014 року був мобілізований до Збройних сил України (703-й інженерний полк) та був призначений заступником командира військової частини із озброєння. Брав участь у виконанні завдань інженерного забезпечення на території Донецької та Луганської областей. Загинув чоловік за 4 дні до демобілізації --14 липня 2015 року в районі міста Золоте. Залишились у скорботі батьки, дружина та дві доньки.

Указом Президента України №568/2015 від 5 жовтня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверинітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» герой нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). В селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.

Telegram Channel