Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині співробітники поліції припинили діяльність каналу нелегальної міграції

Організатори злочинної групи «запустили» схему нелегальної міграції з України до Білорусі.

Фото: ГУНП у Рівненській області

На Рівненщині співробітники поліції припинили діяльність каналу нелегальної міграції

Трьох зловмисників, серед яких були і посадовці, затримали в Зарічненському районі, коли ті збирались переправити до Білорусі двох раніше судимих українців

Як повідомили у відділі комунікацій головного управління Національної поліції в Рівненській області, організатори злочинної групи «запустили» схему нелегальної міграції з України до Білорусі.

Одного з них і двох «провідників» уночі затримали в Зарічненському районі біля українсько-білоруського кордону. Вони збиралися переправити на територію сусідньої держави двох чоловіків, які були раніше судимі.

За кожного такого «мігранта» організатори отримували по 600 доларів США.

Організували групу, що займалась нелегальним «переведенням» через кордон, колишній прикордонник і працівник Рівненського обласного управління водного господарства.

Їх «клієнтами» ставали люди, які намагалися уникнути відповідальності за злочини, вчинені на території України. За кожного такого «мігранта» організатори отримували по 600 доларів США.

Санкція статті, яку їм інкримінують, передбачає позбавлення волі від 7-ми до 9-ти років, а також позбавлення права займати певні посади до 3-х років і конфіскацію майна.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel