Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Боже, який гол забив Мессі! (Відео)

І вчора Ліонель був чарівником №1 на рідному стадіоні «Камп Ноу».

Фото news.sportbox.com.

Боже, який гол забив Мессі! (Відео)

Точніше, два. Завдяки голам диво-аргентинця вчора іспанська «Барселона» з рахунком 3:0 розгромила англійський «Ліверпуль» у першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів-2019

До першого забитого м’яча в цій зустрічі «Ліверпуль» краще атакував, пресингував і був агресивнішим за каталонців. Втім, рахунок в матчі відкрила саме «Барселона». На 26-й хвилині після пасу Жорді Альби Луїс Суарес зіграв на випередження і переправив м’яч у ворота «мерсисайдців» – 1:0.

Як інформує «Українська правда», навіть після пропущеного голу англійці продовжували грати першим номером в цій грі.

На першій хвилині другого тайму відбувся і перший удар у площину воріт «Барси». Джеймс Мілнер перевірив реакцію Тер Штегена, котрий зіграв чудово. У наступні десять хвилин Тер Штеген відбиває ще два небезпечних удари від Мілнера та Мохамеда Салаха.

А на 75-й хвилині «Барселона» забиває другий гол. Після удару Суареса м’яч влучає в поперечку воріт і потрапляє прямо на Ліонеля Мессі, який забиває у порожні ворота – 2:0.

На 81-й хвилині Мессі зі штрафного з метрів 25-ти неймовірно красиво пробиває у дев’ятку воріт «Ліверпуля» – 3:0.

На 81-й хвилині Мессі зі штрафного з метрів 25-ти неймовірно красиво пробиває у дев’ятку воріт «Ліверпуля» – 3:0.

У наступній же атаці англійці мали шанс один гол відквитати. Після удару Роберто Фірміно м’яча з лінії воріт вибиває Іван Ракітич, а Салах на добиванні влучає в штангу.

Матч-відповідь пройде 7 травня у Ліверпулі на «Енфілд Роуд».

Нагадаємо, що днем раніше в іншому півфінальному матчі нідерландський «Аякс» на виїзді здолав англійський «Тоттенхем Хотспур» – 0:1.

 

Telegram Channel