Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мораеса визнали законним гравцем збірної України, футболіст обіцяв віддаватися команді повністю

Україні загрожували дві технічні поразки за підсумками матчів з Португалією (0:0) і Люксембургом (2:1) за участь натуралізованого бразильця у поєдинках.

maisfutebol

Мораеса визнали законним гравцем збірної України, футболіст обіцяв віддаватися команді повністю

УЄФА відхилив протести Федерацій футболу Португалії та Люксембургу щодо законності натуралізації футболіста в Україні

Жуніор Мораес прокоментував рішення УЄФА, яким його натуралізація в Україні була визнана законною. Слова подяки за підтримку на адресу ФФУ та Андрія Шевченка футболіст написав на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

Я віддам всього себе заради національної збірної України. Слава Україні! Героям слава!

«Сьогодні УЄФА відхилив протести Федерацій футболу Португалії та Люксембургу по так званій справі Мораеса. І я дуже радий отримати цю приємну звістку! Це був дуже складний період для усіх нас: для України, президента ФФУ, команди, головного тренера і наших фанатів. І, звичайно, для мене.

Але тепер, коли все закінчилося, я хочу подякувати вам за підтримку. І спасибі за вашу віру! Зокрема, я хотів би висловити подяку Федерації футболу України та головному тренеру Андрію Шевченку, які максимально підтримували мене у цей важкий період кар'єри. Я віддам всього себе заради національної збірної України. Слава Україні! Героям слава!» – написав Мораес.

Нагадаємо, УЄФА виніс вердикт у «справі Мораеса», відхиливши протести збірних Португалії та Люксембургу щодо збірної України. Таким чином, команда Андрія Шевченка не буде позбавлена турнірних очок і залишається лідером своєї групи у кваліфікації Євро-2020.

«Це перемога Мораеса і всього українського футболу! Ми завжди будемо до останнього захищати національну збірну і її гравців — справжніх патріотів України, і в УЄФА, і в ФІФА. А Жуніор вже довів, що є її патріотом. Адже у той час, коли чимало футболістів після початку війни на Донбасі покинули Україну, Мораес залишився вірним нашій країні, обравши її новою батьківщиною для своєї сім’ї і зробивши свідомий громадянський вибір на користь нашої держави», – заявив з цього приводу президент ФФУ Андрій Павелко.

Telegram Channel