Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Франківська викладачка виграла медалі на трьох всеукраїнських змаганнях з веслування

На змаганнях чемпіонату України з загальної фізичної підготовки серед веслувальників.

ФОТО: Репортер

Франківська викладачка виграла медалі на трьох всеукраїнських змаганнях з веслування

Викладачка кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання медуніверситету Наталія Жилюк виборола нагороди у трьох всеукраїнських змаганнях.

На змаганнях чемпіонату України з загальної фізичної підготовки серед веслувальників Наталія Жилюк посіла друге і третє місця у двох різних вправах.

Наталія Жилюк є членом збірної України з каное, і розглядається як один з кандидатів на участь в літніх Олімпійських іграх 2020 року в Токіо. 

Переможців та призерів змагань тут визначали у трьох дисциплінах: біг, жим штанги лежачи, тяга штанги лежачи, пише прес-служба університету, передає Репортер.

Згодом Наталія Жилюк взяла участь у відкритих обласних змаганнях з веслування на байдарках і каное у Херсоні. Тут наша спортсменка здобула дві перемоги на дистанціях 500 і 200 метрів.

На Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Юлії Рябчинської, який відбувся в Дніпрі, Наталія Жилюк здобула бронзові нагороди у дисципліні С-2 на дистанціях 200 м і 5000 м.

Нагадаємо, Наталія Жилюк є членом збірної України з каное, і розглядається як один з кандидатів на участь в літніх Олімпійських іграх 2020 року в Токіо.

Telegram Channel