Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянин увійшов до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

У послужному журналістському списку Володимира Валентиновича робота на ТРК «Аверс», програмі «Вікна» (ММЦ «Інтерньюз»), а також телеканалах «Інтер», ICTV, «Україна»…

Фото «Українська правда».

Волинянин увійшов до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

Володимир Горковенко (на фото) народився у селі Крансоволя Маневицького району, а свою журналістську кар’єру розпочинав на ТРК «Аверс» у Луцьку

Президент Петро Порошенко призначив завідувача відділом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента 43-річного Володимира Горковенка членом Нацтелерадіо. 

Відповідний указ оприлюднено 4 травня на сайті глави держави, інформує pravda.com.ua.

«Відповідно до п.13 ч. 1 ст.106 Конституції України, статей 4, 6 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» постановляю призначити Володимира Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення», – йдеться у документі. 

«Відповідно до п.13 ч. 1 ст.106 Конституції України, статей 4, 6 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» постановляю призначити Володимира Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення».

Нагадаємо, що 4 травня голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко повідомив, що подав заяву про відставку з цієї посади.

Того ж дня президент Петро Порошенко звільнив Артеменка з займаної посади. 

Стаття 106 Конституції передбачає, що президент «призначає на посади та звільняє з посад половину складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення».

Якось в інтерв’ю «Волині» Володимир Горковенко розповів про свою першу публікацію в пресі. «Перша була присвячена колгоспній вивісці. Біля села Красноволя було споруджено постамент із назвою колгоспу, який носив ім’я Суворова. Ця вивіска сповістила, що Радянський Союз розпався, колгоспу гаплик і дороги назад немає. Месидж був простий: вивіска обвалилася і замість напису «Колгосп ім. Суворова» при в’їзді залишився комічний надпис «Колгосп ім. Су». Хоча мою замітку редакція відредагувала набагато серйозніше із пафосним заголовком «А за напис ніяково…».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel