Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Бібліотечні благодійники

Приєднуйтеся до кола друзів книгозбірень!

Городищенська сільська рада.

Бібліотечні благодійники

Акція «Подаруй бібліотеці нову книгу», організована гуманітарним відділом Городищенської сільської ради, тривала протягом квітня з нагоди Міжнародного дня книги

Бібліотекарі підвели підсумки, повідомляється на сайті Городищенської сільської ради, організувавши тематичні виставки «Її величність Книга», які розкрили широкий спектр книжкових дарів.

Дарувальниками книг шкільним та сільським бібліотекам Городищенської громади стали учні, вчителі, посадові особи, самі бібліотекарі та жителі громади.

 Працівники гуманітарного відділу вдячні всім, хто став благодійником, і наголошують, що подарувати книгу ніколи не пізно.  

За підсумками акції фонди територіальних книгозбірень загалом поповнилися на 89 примірників (бібліотека села Городище – 40 книг, шкільні бібліотеки Городищенського, Несвічівського, Угринівського та Бережанківського ЗЗСО – 49 книг).

 

 Працівники гуманітарного відділу вдячні всім, хто став благодійником, і наголошують, що подарувати книгу ніколи не пізно. Тож, залишіть і ви свої імена в історії розвитку книгосховища громади. Можливо, саме подарована вами книга стане для читача бібліотеки головною книгою життя.

Telegram Channel