Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У громаді шукають ініціативних людей

Не бійтеся поділитися цікавими ідеями.

Торчинська громада.

У громаді шукають ініціативних людей

Торчинська селищна рада  оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів Торчинської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік

Мета конкурсу – сприяти самоорганізації жителів Торчинської об’єднаної територіальної громади шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем. Про це повідомляється на сайті громади.

Учасниками конкурсу можуть бути ініціативні групи, громадські об’єднання, органи самоорганізації населення Торчинської  громади, які мають ідеї проектів у таких напрямках:

1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).

2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

3. Організація дозвілля (проведення спортивно-масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).

 Мета конкурсу – сприяти самоорганізації жителів Торчинської об’єднаної територіальної громади.

4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).

5. Розбудова, збереження та відновлення історично-культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та свят, тощо).

6. Впровадження енергозберігаючих заходів.

7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).

Детальніша інформація про конкурс — за посиланням.

Telegram Channel