Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Манчестер Сіті» таки не віддав «Ліверпулю» «золото» Англійської Прем'єр-ліги

А "Ліверпуль" гратиме у фіналі Ліги чемпіонів...

Фото: REUTERS

«Манчестер Сіті» таки не віддав «Ліверпулю» «золото» Англійської Прем'єр-ліги

«Городянам» потрібна була перемога над «Брайтоном» – і вони її здобули

"Манчестер Сіті" другий рік поспіль виграв чемпіонат Англії. "Городяни" лише на 1 пункт випередили в протистоянні за головний англійський трофей свого суперника - "Ліверпуль", повідомляє УНІАН.

Незважаючи на те, що господарі першими забили гол, підопічні Хосепа Гвардіоли відповіли чотирма влучними ударами Серхіо Агуеро, Емеріка Лапорта, Ріяда Мареза та Ілкая Гюндогана.

У матчі останнього, 38-го туру "Ман Сіті" обіграв на виїзді "Брайтон" - 4:1. Незважаючи на те, що господарі першими забили гол, підопічні Хосепа Гвардіоли відповіли чотирма влучними ударами Серхіо Агуеро, Емеріка Лапорта, Ріяда Мареза та Ілкая Гюндогана. Відзначимо, що всі 90 хвилини у складі "Сіті" провів український захисник Олександр Зінченко. Для нього це друге звання чемпіона Англії в кар'єрі.

Паралельно з матчем у Брайтоні "Ліверпуль" приймав вдома "Вулверхемптон". Перемога "Червоних" з рахунком 2:0 (дубль Садіо Мане) стала слабкою втіхою для команди Юргена Клоппа, яка могла розраховувати на трофей лише в разі осічки свого головного супротивника.

Брайтон – Манчестер Сіті 1:4

Голи: 1:0 – 27 Мюррей, 1:1 – 28 Агуеро, 1:2 – 38 Лапорт, 1:3 – 63 Марез, 1:4 -72 Гюндоган.

Ліверпуль – Вулверхемптон 2:0

Голи: 1:0 – 17 Мане, 2:0 – 81 Мане.

Telegram Channel