Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Горохові сяяло сонце любові

Уболівати за бабусю Олю під прапор благодійної місії «Сонце любові» прийшли внучата Давид і Павло.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

У Горохові сяяло сонце любові

У райцентрі відбулося грандіозне свято для людей з інвалідністю. Дорослих і дітей із усієї Волині запросив уже XI-ий фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе», започаткований президентом благодійної місії «Сонце любові» Ольгою Дубінською

Цьогоріч захід відбувся в День матері, отож на площі Незалежності було сонячно від щасливих усмішок родин і їхніх матусь-берегинь.

У змаганнях взяли участь команди «Бадьорі» з Горохівського психоневрологічного інтернату, громадських організацій «Янголята», «Шторм», «Даун Синдром» із Луцька, «Довіра» з смт Маневич, «Спортивна федерація для атлетів» із Червонограду, «Ковель-1», «Добродія в дії» з Ковеля, «Інва-Ратне», в колективи з Любешова, Володимир-Волинського району і «Сонце любові» з Горохова.

Команда Горохівського психоневрологічного інтернату; Ольга Дубінська з почесними гостями з Луцька та районів.
Команда Горохівського психоневрологічного інтернату.

 Голова районної ради Тарас Щерблюк і Горохівський міський голова Віктор Годик відзначили ініціативність Ольги Дубінської, подарували їй квіти і пообіцяли постійну підтримку активістів.

Голова районної ради Тарас Щерблюк і Горохівський міський голова Віктор Годик пообіцяли постійну підтримку активістів.

Пані Ольга завжди із вдячністю наголошує: «Повір у себе» допомагають влаштовувати районна і міська влада, регіональний центр із фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», відділ освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації і районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Цьогоріч роль координатора свята, автора сценарію і ведучої традиційно фахово виконала головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Лавренюк. 

Квіти пані Ользі від Тараса Щерблюка і Віктора Годика.
Квіти пані Ользі від Тараса Щерблюка і Віктора Годика.

 Гарний настрій всім дарував співучий Дмитро Чех та юні танцюристи з «Даун Синдром». Після цього учасники фестивалю продемонстрували свої спортивні вміння. Змагалися в дартсі, штовханні набивного м’яча, грі в боччо і в кеглі. Конкурси оцінювали тренери-викладачі Горохівської комплексної дитячо-юнацької школи імені Олександра Баламута, викладачі Горохівського коледжу ЛНАУ, спеціаліст регіонального центру з  фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Кубки, медалі, грамоти переможцям та всім учасникам фестивалю з найкращими побажаннями вручили голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, мер міста Віктор Годик, президент благодійної місії «Сонце любові» Ольга Дубінська.

«Сонцелюби» і Ольга Дубінська також адресували слова щирої вдячності за допомогу в організації депутатові районної ради Володимирові Линчуку, директорові Горохівського психоневрологічного інтернату Юлії Ковальчук і працівникам установи, усім, завдяки кому у Горохові у всі пори року сяє сонце людяності і любові.

Telegram Channel