Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Завершився форум молодої еліти Волині (Фото, відео)

XIII Міжнародної науково-практична конференція аспірантів і студентів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень»

фото: Олександра ПІЛЮКА.

Завершився форум молодої еліти Волині (Фото, відео)

15 травня в Академії розвитку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулося оголошення підсумків XIII Міжнародної науково-практичної конференції аспірантів і студентів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень»

Як зазначила куратор Наукового товариства аспірантів і студентів Ольга Караїм, учасниками наукового заходу цьогоріч стало понад 300 осіб, працювало 23 секції.

 

 Підсумовуючи результати, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних звʼязків Наталія Павліха наголосила на тому, що конференція завершується, проте Фестиваль науки у Лесиному університеті триває. Зокрема, Наталія Володимирівна запросила присутніх відвідати «ЯрФест–2019», який розпочне свою роботу завтра, 16 травня, й триватиме впродовж дня. Закликала не зупинятися на досягнутому, продовжувати наукову діяльність та слідкувати за анонсами, подіями, які відбуваються в Академії розвитку, адже цей простір створено саме для розвитку студентів, їх творчості, для співпраці з бізнесовими структурами. Подякувала за активну участь, а також попросила передати вітання науковим наставникам студентів і аспірантів. Наостанок проректор наголосила: «Співпраця з науковими керівниками – це шлях до успіху!».

 

Потому відбулося вручення дипломів за кращу доповідь на ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції студентів і аспірантів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень». Винагороди отримали Марія Андрощук, Андріяна Бабак, Наталія Баранюк, Наталія Бокій, Надія Вовк, Ірина Гром, Олександра Жук, Ольга Затхей, Ангеліна Зек, Олександр Коваль, Наталія Ковбасюк, Марʼяна Козел, Анна Маркевич, Каріна Машеровська, Валентина Павлович, Катерина Павлюк, Юрій Панасюк, Андрій Палій, Сюзанна Пеньшіна, Ольга Пилипчук, Світлана Подубінська, Ольга Покотило, Тетяна Рибачок, Богдан Савинець, Анастасія Семинишина, Катерина Старченко, Маргарита Тихонова, Христина Троян, Марія Шило, Тетяна Яцинюк.

Джерело: СНУ ім. Лесі Українки


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel