Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Волинь» втрачає очки, граючи внічию з «Балканами»

Таки ж прикро!

Фото: poltava365.com

«Волинь» втрачає очки, граючи внічию з «Балканами»

Лучани не змогли дотиснути суперника, граючи понад півгодини в більшості...

«Балкани» (Зоря, Одеська область) — ​«Волинь» (Луцьк) — ​2:2 (0:1 — ​Денис Кожанов, 24 хв. (з пенальті); 1:1 — ​Олександр Ільницький, 25 хв.; 2:1 — ​Олександр Райчєв, 48 хв. (з пенальті); 2:2 — Денис Кожанов, 50 хв.​)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 24-й тур. 15 травня 2019 року. Зоря (Одеська область). Стадіон імені Б. Я. Тропанця. Головний суддя А. Шандор.

Луцька «Волинь» втрачає очки, граючи на виїзді внічию з «Балканами».

Луцька «Волинь» втрачає очки, граючи на виїзді внічию з «Балканами».

Усередині першого тайму підопічні Андрія Тлумака вийшли вперед — пенальті (восьмий у сезоні!) реалізував Денис Кожанов. Проте майже відразу лучани пропустили у відповідь — гол на рахунку Олександра Ільницького.

В дебюті ж другого тайму господарі взагалі вийшли уперед — ​відзначився Олександр Райчєв. Проте вже за дві хвилини той таки Денис Кожанов зробив рахунок нічийним.

На 57-й хвилині гравець «Балкан» Богдан Саламаха одержав другу жовту і був вилучений з поля. Тож у волинян було понад півгодини гри у більшості! На жаль, скористатися чисельною перевагою і таки вирвати таку потрібну перемогу вони не зуміли...

Лучани набирають 50 очок і поступаються другою позицією «Колосу» з Ковалівки на Київщині, в якого після технічної перемоги над «Зіркою» стає 51 пункт. Також впритул до «Волині» може підібратися «Металіст 1925», який грає із «Прикарпаттям» (і ще має матч у запасі з «Інгульцем»).

Telegram Channel