Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Школярам у поліській глибинці пощастило з директором

Креативні ідеї Василя Камінського не вичерпуються.

Фото з Фейсбуку

Школярам у поліській глибинці пощастило з директором

Керівник навчального закладу у селі Галина Воля Старовижівського району Василь Камінський постійно дбає, щоб учні здобували знання у комфортних умовах. Оригінальний дизайн класних кімнат, упорядкованість шкільного подвір`я вражає гостей, а дітям —поліпшує настрій

Креативні ідеї Василя Камінського не вичерпуються. Ось і нещодавно поблизу школи встановили урни для сміття у вигляді чепурних чоловічків, які спонукають дітей дбати про чистоту. Фотографіями оригінальних смітників на своїй сторінці у Фейсбуці поділився Василь Камінський, зазначивши: "У ЗОШ І-ІІ ст. с. Галина Воля три креативних "джентльмени" приступили до виконання своїх обов'язків!".

Креативні ідеї Василя Камінського не вичерпуються.

Власними руками тут виготовили й нові зручні парти. Хоча меблі зробили зі старих парт та дощок, принесених батьками, але вдалий дизайн, регулюючі механізми, природні матеріали вигідно відрізняють їх від стандартних. І ремонти в школі проводять так, щоб зробити приміщення затишним, “домашнім”. Постійно впроваджують різні цікавинки для дітей, наприклад, торік змонтували музичний дзвінок, що лунає приємними мелодіями. Тому й кажуть у районі, що школярам у Галиній Волі пощастило з директором.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel