Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що вже позавтрому подасть у відставку

Прем'єр свій вибір зробив.

Фото: УНІАН

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що вже позавтрому подасть у відставку

Відразу після проведення чергового засідання Кабінету міністрів у середу, 22 травня

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прийняв рішення подати у відставку з посади глави уряду одразу після проведення чергового засідання Кабінету міністрів у середу, 22 травня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу у Кабінеті міністрів.

Гройсман нагадав, що у зверненні до українського народу після інавгурації президент України Володимир Зеленський запропонував чинному складу уряду подати у відставку.

Я думаю, що ви всі розумієте, що уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а не перед новообраним президентом. Але, разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку одразу після проведення в середу чергового засідання уряду.

«Я думаю, що ви всі розумієте, що уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а не перед новообраним президентом. Але, разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку одразу після проведення в середу чергового засідання уряду», - сказав він.

За словами Гройсмана, новий президент взяв на себе всю відповідальність перед загрозами в майбутньому, які є на порядку денному.

«Після того, як був обраний новий президент, я сказав, що усвідомлюю ті виклики і можливі загрози, які стоять у майбутньому. Я запропонував президенту, парламенту, щоб ми спільно сформували новий порядок денний і дуже швидко почали приймати рішення, які зроблять Україну сильнішою. Президент обрав інший шлях. І, я вважаю, що він сьогодні своєю заявою взяв на себе всю відповідальність перед тими загрозами в майбутньому, які є на порядку денному», - додав Гройсман.

Telegram Channel