Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинські школярі вчать бути екосвідомими

Вітаємо з гідним результатом!

Боратинська сільська рада.

Волинські школярі вчать бути екосвідомими

Обласний конкурс-огляд екологічних театрів відбувся днями у стінах Луцького педагогічного коледжу

У конкурсі взяло участь близько 20 колективів з усієї Волині. Боратинську громаду на заході представляли учні Рованцівської школи, повідомляється на сайті Боратинської сільської ради.

Четвертокласники продемонстрували високий рівень майстерності, зайнявши друге місце в обласних змаганнях екологічних театрів.

 «Екологічний театр – це місце, де діти можуть розкрити свої акторські здібності, мистецький талант, а також долучитися до вирішення екологічних проблем».

Наталія Киричук, наставниця юних акторів, не приховує гордості за вихованців та залюбки ділиться враженнями від конкурсу: «Для нас це дійсно перемога та вагоме досягнення. Адже вперше брали участь у подібному заході та ще й зуміли гідно представити рідну школу та громаду. До конкурсу ретельно готувалися півтора місяці, однак хвилюванню не було меж. Турбувалися, оскільки нам, четвертокласникам, довелося змагатися із старшокласниками з гімназій та ліцеїв, у яких театри діють понад 10 років.

Хочеться відзначити неабияку підтримку батьків. Вони всіляко вболівали за нас, підтримували за кулісами та допомагали з костюмами... Екологічний театр – це місце, де діти можуть розкрити свої акторські здібності, мистецький талант, а також долучитися до вирішення екологічних проблем. Для нас це абсолютно новий досвід, однак не збираємося зупинятися на досягнутому. Тож чекайте нових вистав та нових перемог!»

Telegram Channel