Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Шахтар» – «Динамо» – 1:1 (Відео)

Тете зрівняв рахунок – і бразильці гучно відсвяткували гол.

Фото shakhtar.com.

«Шахтар» – «Динамо» – 1:1 (Відео)

І хоч вчорашній матч уже не впливав на турнірну таблицю, боротьба була справжня і без червоних карток знову не обійшлось

Як інформує «Українська правда», поєдинок проходив у Харкові у середу, 22 травня.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека на матч з киянами, що вже нічого не вирішував в турнірній таблиці, виставив напіврезервний склад.

«Динамо» також грало без кількох гравців основи, але перший тайм зустрічі був усе ж за киянами, як за рахунком, так і за грою.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека на матч з киянами, що вже нічого не вирішував в турнірній таблиці, виставив напіврезервний склад.

У «Шахтаря» моментів біля воріт Дениса Бойка не було. У «Динамо» найнебезпечнішим біля воріт суперника був Віктор Циганков, який з гри двічі пробивав по воротах Андрія П’ятова. На 36-й хвилині після фолу Фернандо на Циганкову рефері призначив пенальті, яке і реалізував сам постраждалий, вивівши свою команду вперед – 1:0.

На 45-й хвилині «Динамо» залишається у меншості після фолу Артема Шабанова на Ларі Кайоде – він отримав друге попередження і вилучення.

У другому таймі вже не все виходило у «Динамо» і «Шахтар» швидко зрівняв рахунок. На 50-й хвилині після пасу в штрафну Кайоде на Тете останній пробив Бойка – 1:1. На 63-й хвилині суддя урівняв склади, вилучивши «гірника» Давида Хочолаву за другу жовту картку.

На 76-й хвилині «гірники» мали моменти повести в рахунку, але Кайоде не зумів переграти Бойка. Свій шанс наприкінці гри вирвати перемогу мали й кияни, але удар Карлос де Пени відбив П’ятов. На 90-й хвилині ще один небезпечний удар в цій грі зробив Циганков, але пробив вище воріт.

В додані арбітром три хвилини вже «Шахтар» був близький до перемоги. Тете спочатку пробив у штангу воріт "Динамо", а наступний удар бразильця прийшовся повз ворота.

Дивимось, як це було https://www.youtube.com/watch?v=FQUQNWuWodQ :

З інших матчів 30 туру варто відзначити нічию «Маріуполя» та «Олександрії» з рахунком 1:1. Після такого результату «Олександрія» за два тури до закінчення чемпіонату виграла бронзові медалі, випереджаючи «Маріуполь» та «Зорю» на 9 очок.

У наступному сезоні «Олександрія» здобула право виступати відразу у груповому турнірі Лізі Європи. Також гарантували собі учать у кваліфікації Ліги Європи «Маріуполь» та «Зоря» (турнірна таблиця УПЛ).

Telegram Channel