Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Юні спортсмени виборювали звання найкращого

Вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних звершень.

Боратинська сільська рада.

Юні спортсмени виборювали звання найкращого

У Боратині відбулися перші відкриті змагання з легкої атлетики серед школярів

За звання кращих боролися юні спортсмени з 12 навчальних закладів та громад Луцького району. Загалом на спортивне дійство завітали близько 150 учасників. Привітала усіх та побажала успішних стартів спеціаліст з питань освіти Боратинської сільської ради Оксана Врублевська, повідомляється на сайті ради.

Юнаки та дівчата змагалися у двох вікових групах (2004-2005 р.н. та 2006-2007 р.н.). Спортсмени мали нагоду продемонструвати свою майстерність у таких видах змагань як стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча  з розбігу, біг на 60 м, біг 400 м для дівчат та 800 м для юнаків. 

 Учасники змагань вразили блискучою підготовкою, показавши досить високі результати в окремих видах змагань.

Учасники змагань вразили блискучою підготовкою, показавши досить високі результати в окремих видах змагань. Так, учень з села Коршів, Артем Романюк, метнув м’яч на 70 метрів, Юлія Сахнюк з Лаврова послала снаряд на 43 м. Школярка з Боголюб, Естер Федчик, стрибнула у довжину з розбігу на 4 м 42 см, а господарка змагань Христина Павліха здолала одне коло на стадіоні (400 м) за 1 хв 15 сек.

Вже традиційно не залишились без нагород і школярі Боратинської громади. Перші місця у стрибках в довжину у своїх вікових групах вибороли Іван Шмига та Богдан Шмига з Променя, серед дівчат – Катерина Ліхван з Мстишина. Данило Момот з Рованців був третім на дистанції 60 м. Христина Боярин та Вероніка Городовська стали бронзовими призерами з бігу на 60 м. Маргарита Шевчук посіла друге місце у стрибках у довжину з розбігу, а Христина Павліха стала чемпіонкою з бігу на 400 м. По завершенню змагань 48 учасників турніру було нагороджено грамотами і медалями Боратинської сільської ради.

Telegram Channel