Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі вогнеборці врятували життя дитини і трьох дорослих

За допомогою автодрабини врятовано дитину віком 7 років та трьох дорослих, яких вивели по сходах.

vl.dsns.gov.ua

У Ковелі вогнеборці врятували життя дитини і трьох дорослих

27 травня о 16:52 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому будинку на вулиці Тараса Боровця

На місце події направлено 1-й хід 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також пожежну автоцистерну і автодрабину 4-ї ДПРЧ м. Ковеля, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

По прибуттю встановлено, що горить кімната на 9-му поверсі. Через сильне задимлення люди, які знаходилися в кімнаті, не могли самостійно вийти, а тому вогнеборці встановили автодрабину та у складі ланки газодимозахисників в апаратах на стисненому повітрі вирушили на допомогу мешканцям.

Через сильне задимлення люди, які знаходилися в кімнаті, не могли самостійно вийти, а тому вогнеборці встановили автодрабину та у складі ланки газодимозахисників в апаратах на стисненому повітрі вирушили на допомогу мешканцям. 

Завдяки оперативним діям працівників ДСНС за допомогою автодрабини врятовано дитину віком 7 років та трьох дорослих, яких вивели по сходах. 1 особа травмована (отруїлась чадним газом).

Пожежа ліквідована о 17:35. Внаслідок пожежі знищено: 2-є дверей, оздоблення стін, електролічильник, речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

 

 

Telegram Channel