Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Це важко назвати перемогою, та все ж протестували люди немарно»

Жителі Пнівного спочатку перекривали дорогу у своєму селі, а потім перкрили трасу.

Волинь-нова

«Це важко назвати перемогою, та все ж протестували люди немарно»

Так сказав у телефонній розмові голова Пнівненської сільської ради Камінь-Каширського району Сергій Ковальчук з приводу результатів акції його односельчан

Нагадаємо, що жителі Пнівного на минулому тижні перекривали дорогу у своєму селі, яка веде із Седлища Любешівського району до Каменя-Каширського. А минулого понеділка, переконавшись, що так і не змогли привернути увагу відповідних служб до своєї проблеми, блокували уже міжнародну трасу у Седлищі. Про результати акції Сергій Ковальчук розповів:

— У нас у вівторок (28 травня) були представники Служби автомобільних доріг області та фірми-виконавця, яка ремонтуватиме дорогу від Пнівного до Брониці. Передбачено, що лататимуть ямки, а там, де зовсім аварійна ділянка, покладуть суцільне покриття. Як бачимо, до райцентру не дотягнуть. Адже виділено всього 1 мільйон 200 тисяч гривень (щоб відремонтувати хоч частково дорогу до Каменя-Каширського, потрібно 14 мільйонів). Ясно, що це не перемога, але все ж протестували люди немарно.

Волинським чиновникам потрібно піднятися зі свого м’якого крісла і їхати до Києва, аби вирішувати питання області.

До речі, народний депутат Ірина Констаткевич з приводу акції жителів села Пнівне написала на своєму сайті: «Я на боці людей, готова разом з ними стояти на цій дорозі і відстоювати їхні інтереси. Волинським чиновникам потрібно піднятися зі свого м’якого крісла і їхати до Києва, аби вирішувати питання області... Треба про своїх людей дбати...»

Ірина Мирославівна, за її словами, не раз сама зверталася із депутатськими запитами з приводу дороги, про яку йдеться, однак влада вперто ігнорує цю проблему.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel