Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Збірна України (U-20) грає внічию з нігерійцями і посідає перше місце у своїй групі на ЧС! (відео)

Валізи у нашій групі пакують лише катарці.

Фото: ua-football.com

Збірна України (U-20) грає внічию з нігерійцями і посідає перше місце у своїй групі на ЧС! (відео)

Арбітр призначив відразу два пенальті у наші ворота

Нігерія U-20 – Україна U-20 – 1:1 (0:1 – Данило Сікан, 30 хв.; 1:1 – Мухамед Тіджані, 51 хв. (з пенальті))

Чемпіонат світу з футболу U-20. Група D, 3 тур. 30 травня 2019 року. Бельско-Бяла (Польща). Міський стадіон. Головний суддя Фернандо Рапалліні.

Молодіжна збірна України з футболу (U-20) в заключному груповому поєдинку на Чемпіонаті світу-2019 у Польщі грає внічию зі збірною Нігерії і посідає перше місце у своїй групі!

Набравши сім очок, збірна України впевнено посідає перше місце у групі D і виходить в 1/8 фіналу!

На 30-й хвилині зустрічі рахунок відкрив Данило Сікан. Гравець донецького «Шахтаря», який на правах оренди виступає за ФК «Маріуполь», замкнув головою фланговий навіс і став автором першого «не динамівського» гола на цьому ЧС.

Проте на останній хвилині першого тайму аргентинський арбітр призначає не надто очевидний пенальті у наші ворота за, буцімто, фол проти нігерійського гренадера Мухамеда Тіджані. Той береться сам пробивати «з точки» – проте наш Андрій Лунін парирує цей удар!

Та вже в дебюті другого тайму арбітр знову ставить «пеналь» у наші ворота! До м’яча знову підходить Тіджані – і цього разу таки забиває…

Рахунок 1:1 зберігся до фінального свистка. Набравши сім очок, збірна України впевнено посідає перше місце у групі D і виходить в 1/8 фіналу!

В іншому поєдинку нашої групи збірна США U-20 з рахунком 1:0 здолала збірну Катару U-20, і набравши шість очок вийшла в 1/8 з другого місця.

Проте й нігерійці, маючи у своєму активі лише чотири очка, також проходять далі – адже потрапили до числа чотирьох кращих збірних, які посіли треті місця у своїх групах.

Підсумкова турнірна таблиця групи D
М Збірна І В Н П М О
1 Україна U-20 3 2 1 0 4–2 7
2 США U-20 3 2 0 1 4–2 6
3 Нігерія U-20 3 1 1 1 5–3 4
4 Катар U-20 3 0 0 3 0–6 0

Молоді норвежці, які програли перших два матчі із загальним рахунком 1:5, у заключній грі гримнули дверима, обігравши однолітків з Гондурасу з рахунком 12:0! А їхній нападник Ерлінг Голанн відвантажив у ворота суперника аж дев'ять м'ячів!!! 

Тим часом абсолютно несусвітня річ трапилася у поєдинку третього туру в групі С. Молоді норвежці, які програли перших два матчі із загальним рахунком 1:5, у заключній грі гримнули дверима, обігравши однолітків з Гондурасу з рахунком 12:0! А їхній нападник Ерлінг Голанн відвантажив у ворота суперника аж дев'ять м'ячів!!! 

Telegram Channel