Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
5-річному хлопчикові вистрілили в голову, підозрюють поліцейських

Зараз хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні, за його життя борються лікарі.

Макс Требухов/LB.ua

5-річному хлопчикові вистрілили в голову, підозрюють поліцейських

У поліції Переяслава-Хмельницького заявили, що це був «випадковий постріл», особу нападника встановлено.

У Переяславі-Хмельницькому 5-річний хлопчик отримав кульове поранення в голову. Він у реанімації. Про це повідомили в Нацполіції Київської області, пише LB.ua.

"Встановлено, що травму дитина отримала у дворі за місцем проживання в місті Переяслав-Хмельницький. Зараз хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні, за його життя борються лікарі", - розповіли в поліції.

У дитини важке поранення голови, відкрита черепно-мозкова травма. У поліції заявили, що хлопчик отримав травму голови в результаті випадкового пострілу.

До поранення дитини можуть бути причетні двоє співробітників Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Слідчі Бюро збираються затримати їх. Їм готують підозру в замаху на умисне вбивство малолітньої дитини. 

Поліцейським вдалося встановити обставини події, виявити предмети та інші речові докази, які можуть про це свідчити, йдеться в повідомленні. Також встановлено осіб, які можуть бути причетні до завдання травми хлопчикові.

Зараз тривають спільні процесуальні дії поліцейських, працівників Державного бюро розслідувань та прокуратури області.

Прес-служба ДБР повідомила, що до поранення дитини можуть бути причетні двоє співробітників Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Слідчі Бюро збираються затримати їх згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу. Їм готують підозру в замаху на умисне вбивство малолітньої дитини.

Telegram Channel